Europagaai is expert in wildwaterkajakken en brandingkajakken maar ook gespecialiseerd in verschillende sportieve en recreatieve activiteiten. Het bedrijf is gevestigd in Schoorl (gemeente Bergen) in de provincie Noord-Holland.
 

Europagaai
wildwaterkajakken
Het bedrijfsonderdeel Europagaai is opgericht in 1979 en gespecialiseerd in wildwaterkajakcursussen en vakanties. De eerste jaren was Europagaai actief in verschillende Europese landen.  Onze naam is een combinatie van Europa en een pagaai (=peddel). Inmiddels zijn wij echter ook in andere continenten actief en is Europagaai wereldwijd een toonaangevende wildwaterkajakorganisatie.
www.europagaai.nl e-mail = info(apenstaartje)europagaai.nl

Heereduin
vakantiebungalows
In 1982 is vakantiebungalows Heereduin opgericht. Een kampeerterrein in Schoorl is omgebouwd tot een klein bungalowparkje met 10 knusse Finse bungalows die aan toeristen te huur werden aangeboden. Een aantal bungalows zijn inmiddels verkocht. Twee bungalows worden nog steeds verhuurd en hier wordt gretig gebruik van gemaakt.
www.schoorl.info e-mail = vakantie(apenstaartje)schoorl.info

HD-Kanosport
brandingkajakken
Deze kajakorganisatie is in 1991 opgericht en heeft zich als eerste Nederlandse bedrijf gespecialiseerd is in het brandingkajakken. Na een jaren lange samenwerking met Europagaai zijn beide bedrijven samengevoegd en staat de ervaring en kennis garant voor veiligheid en kwaliteit.
www.brandingkajakken.com e-mail = info(apenstaartje)hd-kanosport.nl

Schoorlactief
groepsactiviteiten
HD-Kanosport is 1n het jaar 1999 met twee andere Schoorlse buitensportbedrijven van start gegaan met het samenwerkingsverband Schoorlactief. Het samenwerkingsverband was gericht op de organisatie van sportieve uitstapjes voor bedrijven, scholen en andere groepen. De combinatie van activiteiten die er aangeboden worden is een succes.
www.schoorlactief.nl e-mail = info(apenstaartje)schoorlactief.nl

 

Europagaai gegevens
Sinds februari 2002 zijn Europagaai, Heereduin, HD-Kanosport en Schoorlactief samengevoegd tot één bedrijf  dat onder de naam Europagaai bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat. Voor de verschillende onderdelen blijven we echter de oorspronkelijke naam gebruiken.

 

Bedrijfsgegevens

Europagaai

 Straat  Heereweg 57  
 Postcode  1871 EC  
 Plaats  Schoorl  
 Land  Nederland  
 Telefoon  +31 072 509 40 00  
 Fax  +31 072 509 41 76  
 E-mail   info(ad)europagaai.nl  Wildwaterkajakken 
 E-mail   info(ad)hd-kanosport.nl  Brandingkajakken
 E-mail   info(ad)schoorlactief.nl  Groepsactiviteiten
 E-mail   vakantie(ad)schoorl.info  Vakantiebungalow
 K.v.K.  37100245  Noordwest Holland
 IBAN  NL28 RABO 0358 5131 03  
 BIC  RABONL 2U  
     
 Strandlocatie  Strand Noord  Hargen aan Zee